<
НОВИНИ ДНЯ: Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  Картопляна піца: незвичайний рецепт  Шкільні програми в Україні планують спростити: що зміниться для учнів і вчителів  Тепла не чекати? Коли закінчиться травневий "льодовиковий період"всі новини дня
Політика
Україна
07.09.2022 633

Військовий експерт пояснив, чому "друга у світі" російська армія програє в Україні

РФ показала свою повну алогічність у плануванні та веденні бойових дій.

Військовий експерт Олег Жданов пояснив, чому російська армія, яку вважають другою в світі, так ганебно програє в Україні. Пише ТСН. 

За його словами, помилкою РФ було починати широкомасштабне вторгнення напередодні весняного бездоріжжя, по-перше. По-друге, та чисельність військ вздовж кордону, навіть у 175 тисяч на глибину у 500 км, - це нонсенс у військовому плануванні.

"Російська Федерація показала свою повну алогічність у плані планування, організації та ведення бойових дій. І те, що вони не послідували класичним канонам у плануванні, воно і призвело до такого результату, що сьогодні їхня оборона починає сипатися. У них не вистачає ресурсів для ведення затяжної війни. Тобто пів року - це виявився максимальний термін для збройних сил РФ у веденні повномасштабної війни. На більше РФ практично нездатна. Це без врахування загальної мобілізації, коли під рушницю поставлять 17 млн людей", - наголосив він.

Більше того, Жданов зазначив, що економіка Росії не витримає навантаження в разі оголошення загальної мобілізації. Тому Путін на цей крок не піде.

"Якщо Путін сьогодні оголосить загальну мобілізацію, то для нас це буде манна небесна. Держава впаде за один день. По-перше, вони не зберуть цей народ. Це буде соціальний вибух. А по-друге, економіка не потягне одягнути, взути, озброїти та накормити 17 млн людей. Їм не вистачить жодного золота та резервів", - додав експерт.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 195-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Військовий експерт пояснив, чому "друга у світі" російська армія програє в Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
07.09.2022 633
Еще материалы раздела «Україна»