<
НОВИНИ ДНЯ: У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про вишівсі новини дня
Політика
Україна
07.09.2022 795

ЗСУ знищили на Донеччині сучасний бронеавтомобіль Росгвардії "Патруль" разом з екіпажем

В ЗСУ показали, як палає сучасний бронеавтомобіль окупантів на Донеччині.

31e7e18fb21402553f4163795a3ffd99_07.09.22

Українські військові знищили бронемашину Росгвардії "Патруль" разом з екіпажем. Ворожу ціль помітили аеророзвідники, які і надали артилеристам координати окупантів. Пише ТСН. 

Про це повідомили у Десантно-штурмових війська ЗСУ.

"Воїни окремого гаубичного артилерійського підрозділу ДШВ ЗС України знищили точним ударом новітню техніку окупантів, бронемашину росгвардії загарбників "Патруль" разом з екіпажем", - йдеться у повідомленні.

Машину окупантів помітили українські аеророзвідники і передали координати цілі артилеристам ДШВ.

"І далі – справа техніки. Визначили ціль, навелись… і техніка разом з окупантами перетворилась на згарище", - йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ знищили на Донеччині сучасний бронеавтомобіль Росгвардії "Патруль" разом з екіпажем 5.00 5 2
Політика / Україна
07.09.2022 795
Еще материалы раздела «Україна»