<
НОВИНИ ДНЯ: Суд відклав вирок Трампу у справі про "хабар порноакторці за мовчання" до вересня  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спекивсі новини дня
Політика
Україна
07.09.2022 481

Будемо гнати їх до кордону: Жданов пояснив, як швидко завершити війну

Військовий експерт озвучив три прогнози та терміни закінчення війни.

cb436d478161a6dcaca644d38c42d4eb_07.09.22

Військовий експерт Олег Жданов назвав три прогнози закінчення війни: прогноз-щастя, оптимістичний та песимістичний. Пише ТСН. 

Про це Жданов розповів 6 вересня.

"Прогноз-щастя (я його, звичайно, вважаю найреальнішим на сьогоднішній день) – це якщо з Путіним щось трапиться і в Росії відбудеться зміна політичного режиму, зміна політичної верхівки управління країною. Ось тоді є шанс, що війна може закінчитися за лічені тижні. Армію буде деморалізовано, нове керівництво може віддати наказ на виведення військ або, точніше, на припинення вогню, але ми гнатимемо їх до кордону. І тому я говорю, що це прогноз-щастя", - зазначив він.

Військовий експерт озвучив два наступні прогнози: оптимістичний – це початок весни 2023 року. І песимістичний – початок літа 23-го року.

"Ось такі терміни я визначив би на сьогоднішній день за станом війни. Я дивлюся, що такі прогнози дедалі більше починають звучати навіть на Заході. Вони краще за нас бачать ситуацію з боку. Знаєте як: віч-на-віч – обличчя не побачити, велике бачиться на відстані. Так от, вони звідти через океан бачать, бо вони приблизно знають, коли і що буде поставлено до України, а від цього вкрай залежатиме успіх військових дій на всій лінії фронту або на окремих оперативних напрямках", - резюмував він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Будемо гнати їх до кордону: Жданов пояснив, як швидко завершити війну 5.00 5 1
Політика / Україна
07.09.2022 481
Еще материалы раздела «Україна»