<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Політика
Україна
07.09.2022 848

Росія може втратити свої території після перемоги України – Жданов

Росії не потрібно віддавати її території. Для цього потрібно визначитися з належними кордонами.

b141c53f6755e8288095748f40a10566_07.09.22

Росія може втратити свої території після перемоги України у війні, яку розв’язала РФ. Пише ТСН. 

Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов.

"Ми повинні визначитися і зупинитися на якійсь даті. Є 1991 рік - розвал Радянського Союзу, є кордони адміністративних республік, які перетворилися на кордони держав. Їх визнав весь світ і ООН, треба на них зупинитися", - наголосив Олег Жданов.

За його словами, наша держава, враховуючи карти 1919 року, може претендувати на деякі нинішні території РФ.

“Тоді буде вічна війна. Єдине, коли це можна прийняти і використовувати, це якщо Росія розвалюється - внаслідок нашої перемоги відбувається розпад на суб'єкти РФ. Треба вчинити виключно за міжнародним правом, щоб не було претензій. Для цього потрібно провести два референдуми: на тих землях, які хочуть приєднатися до України, і в Україні, чи хочемо ми взяти ці землі до складу своєї держави", - зазначив військовий експерт.

Нагадаємо, що до польських шкіл пішло майже на 10 тисяч дітей менше, ніж очікувалося.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія може втратити свої території після перемоги України – Жданов 5.00 5 1
Політика / Україна
07.09.2022 848
Еще материалы раздела «Україна»