<
НОВИНИ ДНЯ: Короткочасні дощі та грози, проте тепло: прогноз погоди на 2 червня  Британська розвідка назвала кількість убитих та поранених російських солдатів з початку війни  Кадровий голод. Названо галузь, де немає дефіциту працівників під час війни  Експерт назвав причини, через які Путін розв'язав війну в Україні  Укргідрометцентр дав прогноз погоди на 2 червня: де пройдуть дощі  Не тільки Трамп. Шість президентів, яких засудили чи ув'язнили протягом десятиліття  Парламентський комітет підтримав підвищення акцизів на пальне: як зростуть ціни на АЗСвсі новини дня
Бізнес
Економіка
07.09.2022 425

Єврокомісія схвалила виділення Україні 5 млрд євро макрофінансової допомоги

Європейська комісія схвалила виділення Україні 5 млрд євро макрофінансової допомоги. Раніше ЄС вже надав Україні 10 млрд євро.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення президента Європейської комісії Урсули фон дер Ляєн в Twitter.

"Ситуація в Україні вимагає нашої неослабної підтримки. Сьогодні Єврокомісія пропонує Україні додаткові 5 млрд євро макрофінансової допомоги. Це доповнює 10 млрд євро, які Європейський союз вже надав у вигляді фінансової, гуманітарної та військової допомоги", - написала вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
Єврокомісія схвалила виділення Україні 5 млрд євро макрофінансової допомоги 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
07.09.2022 425
Еще материалы раздела «Економіка»