НОВИНИ ДНЯ: Погода на місяць: чи будуть у вересні спека й затяжні зливи, і чи можливі заморозки та сніг  Росіянам буде не до наступу на Покровськ: експерт вказав на слабке місце окупантів  Хрумкі баклажани в паніруванні: рецепт смачної закуски  Літо затримається в Україні у вересні, але під кінець першого місяця осені можливі заморозки  Прем'єр Вірменії натякнув, що не хоче посередництва РФ на переговорах з Азербайджаном  Україна передала США список цілей для глибоких ударів ATACMS по Росії, - Умєров  Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадіввсі новини дня
Політика
Україна
08.09.2022 560

Гарантія виживання України: Тука вважає розпад РФ "абсолютно реальним"

За словам Туки, крах Росії як єдиної держави – це абсолютно реальна річ.

dfeb379856bcf666cc8d20f5083e8873_08.09.22

Робота над розпадом РФ має бути стратегічним завданням для української влади, бо фактично це єдина гарантія подальшого існування України як незалежної європейської держави. Пише ТСН. 

Про це заявив ексзаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб та ексочільник Луганської ОДА (2015-2016 роки) Георгій Тука в інтерв'ю OBOZREVATEL.

На його думку, існує чимало способів механізму розхитування окремих суб'єктів Російської Федерації.

Найголовніше, за словами Туки, що в міру подальшого падіння рівня життя, збільшення кількості трун, які йтимуть до Росії з України, збільшуватиметься політичне протистояння всередині самої РФ. Як усередині центру, так і між центром та регіонами.

"Це буде щось подібне до того, що ми спостерігали на початку 1990-х років. Крах Росії як єдиної монопольної держави – це абсолютно реальна річ. А в нас чомусь ховають голову в пісок, "це нереальне завдання". Це має бути стратегічним завданням, бо фактично це єдина гарантія подальшого існування України як незалежної європейської держави", – зазначив Тука.

Раніше військовий експерт Олег Жданов заявив, що Росія може втратити свої території після перемоги України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Гарантія виживання України: Тука вважає розпад РФ "абсолютно реальним" 5.00 5 1
Політика / Україна
08.09.2022 560
Еще материалы раздела «Україна»