<
НОВИНИ ДНЯ: У Раді відповіли, чи буде економічне бронювання від мобілізації  Дощі з грозами та максимум +23: синоптики розповіли про погоду у Київській області  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литиме  Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідь  Спека відступає: 13 червня в Україні стане свіжішевсі новини дня
Політика
Україна
10.09.2022 763

"Наші дуже близько": Арестович розповів про деокупацію Куп'янська і перспективи під Ізюмом

Під Ізюмом окупантів піджимають знизу наші війська, зазначив радник ОП.

9b5e980de7a86894efceb22371d778d6_10.09.22

Збройні сили України проводять успішний контрнаступ у напрямку Ізюму. Наразі ймовірність деокупації Куп'янська досить висока – українські захисники підійшли дуже близько до позицій ворога. Пише ТСН. 

Про це повідомив радник Офісу президента Олексій Арестович.

Радник ОП також розповів, що чекає на ворога, коли українські військові підійдуть до Ізюма.

"Куп'янську приготуватись. ЗСУ уже дуже близько", – зазначив Арестович та порадив росіянам готуватись до оборони.

Перспективи ворога під Ізюмом – плачевні

А ось щодо наближення захисників до Ізюма, то радник ОП зазначив, що окупантів піджимають знизу наші війська. Попри те, що наразі там оточення немає, із наближенням наших захисників, військове командування знатиме який наказ віддати.

"Оточення не оточення, але влетіли вони вже конкретно. Подивимось, які плани у нашого командування: оточити, відрізати, оточити і розстрілювати артилерією та авіацією – дуже різні варіанти", – зазначив Арестович.

Нагадаємо, після звільнення Збройними силами України міста Балаклія Харківської області працівники ДБР розпочали у населеному пункті фільтраційні заходи та слідчі дії.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Наші дуже близько": Арестович розповів про деокупацію Куп'янська і перспективи під Ізюмом 5.00 5 2
Політика / Україна
10.09.2022 763
Еще материалы раздела «Україна»