<
НОВИНИ ДНЯ: Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної стравивсі новини дня
Політика
Україна
10.09.2022 470

Серед росіян на півдні шириться дезертирство. Втікають автобусами в Крим

У окупантів через погіршення морально-психічного стану - зріс рівень дезертирства. Для пошуку втікачів росіяни були змушені задіяти вертольоти та зброю.

_viyskovi_gettyimages_1241339959_15_650x410_10.09.22

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку Генерального штабу ЗСУ.

"У зв’язку зі значними втратами та небажанням воювати, значно погіршується морально-психологічний стан в окупаційних підрозділах та зростає кількість дезертирів", - пише пресслужба Генштабу.

На тимчасово окупованій території Херсонській області, в районі населеного пункту Бабенківка Друга, окупанти застосували вертольоти та зброю під час пошуку дезертирів.

Тим часом через Каланчак в напрямку до Криму були зафіксовані автобуси з окупантами, які не мали при собі зброї.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що у розвідці розповіли про складне становище окупантів внаслідок успішного контрнаступу наших воїнів. Дехто з окупантів просить родичів звернутися за допомогою до Червоного хреста, інші ж крадуть у місцевих велосипеди, аби якнайшвидше залишити свої позиції.

Оценка материала:

5.00 / 2
Серед росіян на півдні шириться дезертирство. Втікають автобусами в Крим 5.00 5 2
Політика / Україна
10.09.2022 470
Еще материалы раздела «Україна»