<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
10.09.2022 583

Обмінний фонд інтенсивно поповнюється: у ЗСУ розповіли про настрої окупантів на півдні

Поповнення обмінного фонду на півдні триває інтенсивно в порівнянні з попередніми днями. Однак головним настроєм у окупантів є бунт.

_vii__skovii___gettyimages_1240747827_5_650x410_10.09.22

Про це заявила голова об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, повідомляє РБК-Україна з посиланням на телемарафон.

За її словами, російські військові пишуть рапорти, щоб відмовитися від участі у війні проти України.

"Бунтівні настрої в їх підрозділах, де вони піднімаються проти командування, пишуть рапорти про відмову брати участь в "спецоперації"... Ну і у них завжди є вихід простий, про який ми говоримо і доносимо їм - скласти зброю, дочекатися ЗСУ, і обмінний фонд", - заявила вона.

Нагадаємо, раніше ЗСУ завдали ударів по двох понтонних мостах і пункту управління в Херсонській області.

Крім того, ЗСУ на півдні знищили понад 100 окупантів і кілька установок C-400.

Зазначимо, що з початку оборонних операцій, наші військові:

Оценка материала:

5.00 / 1
Обмінний фонд інтенсивно поповнюється: у ЗСУ розповіли про настрої окупантів на півдні 5.00 5 1
Політика / Україна
10.09.2022 583
Еще материалы раздела «Україна»