<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього рокувсі новини дня
Політика
Європа
10.09.2022 1383

"Сигнал для Росії". НАТО перекидає в Європу нові сили

НАТО розміщує в європейських країнах нові сили. Це повинно послужити Росії сигналом, що альянс готовий захищати свої території.

_rbk_681_650x410_10.09.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на генсека НАТО Йенса Столтенберга під час брифінгу з держсекретарем США Ентоні Блінкеном.

Він заявив, що НАТО перекидає до східних кордонів нові сили, щоб зміцнити цей фланг.

"Це однозначний сигнал, що організація буде захищати кожен дюйм своєї території", - підкреслив Столтенберг.

При цьому він прокоментував війну в Україні, заявивши, що українські військові повинні продовжувати бій. Генсек зазначив, що альянс допомагатиме Україні переходити на зброю "натовського" зразка.

"Ми підтримаємо Україну в довгостроковій перспективі і допоможемо Україні перейти від радянського озброєння до озброєння, зробленого за нашими стандартами", - заявив він.

Нагадаємо, вчора на авіабазі Рамштайн пройшло чергове засідання Контактної групи з оборони України.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Сигнал для Росії". НАТО перекидає в Європу нові сили 5.00 5 2
Політика / Європа
10.09.2022 1383
Еще материалы раздела «Європа»