<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умовивсі новини дня
Політика
Україна
11.09.2022 2222

В Міноборони розповіли про тактику "кадирівців", перекинутих нещодавно під Херсон

"Кадирівці", яких направили на Херсонський напрямок для посилення, не поспішають йти в бій і тримаються досить далеко від зони вогневої дії українських військових.

_viyskovi_kadirivtsi_gettyimages_1242709752_650x410_11.09.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву керівника Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк під час телемарафону.

"Це фіксується, але ці "Тік Ток війська" як то кажуть, напевно не той об’єктив з собою взяли для зйомок своїх досягнень. Дуже далекобійний, бо поки що тримаються досить далеко, усвідомлюючи силу нашого вогневого контролю, зокрема розповсюджений по правому берегу Дніпра, дістає трошки лівий берег, тому намагаються триматися так трохи далі, щоб не потрапляти в зону цього ураження", - розповіла вона.

Крім того, за словами Гуменюк, ті резерви, які наразі опиняються на правому березі і підтягуються штучно створеними альтернативними переправами (якась баржа дотяглася, якийсь буксирчик, підтягнувся, якійсь катерок), то це "такий собі пенсійний фонд так званих "ЛНР" та "ДНР" - 55-60 років, від якого навіть відмовляються ті підрозділи, кого вони приходять посилювати".

Як повідомлялося, російські окупанти намагаються посилити своє угруповання у Херсонській області. Ворог туди перекинув "кадирівців".

Оценка материала:

5.00 / 2
В Міноборони розповіли про тактику "кадирівців", перекинутих нещодавно під Херсон 5.00 5 2
Політика / Україна
11.09.2022 2222
Еще материалы раздела «Україна»