<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Росія
11.09.2022 5623

Слідом за петербурзькими. Московські депутати закликают Путіна скласти повноваження

Лише нещодавно муніципальні депутати з Петербурга закликали визнати президента Російської Федерації Володимира Путіна державним зрадником. Сьогодні ж московські депутати вимагають від голови Кремля скласти повноваження.

kremlin_20ru_20putin_id64275_1300x820_43_650x410_11.09.22

Про це пише РБК-Україна з посиланням на російське видання "The insider".

Рада депутатів московського муніципального округу Ломоносовський звернулась до Путіна з вимогою піти у відставку.

Згідно з її заявою, після другого путінського терміну "все пішло наперекір":

  • подвоєння ВВП не сталося;
  • мінімальна зарплата не зросла;
  • з Росії їдуть розумні та працездатні люди;
  • стабільності немає.

"Дослідження показують, що в країнах з регулярною змінюваністю влади люди в середньому живуть краще і довше, ніж у тих, у яких лідер йде з поста вперед ногами. У вас були хороші реформи в першому і частково другому терміні, але після цього все пішло якось наперекір", - пишуть депутати.

Також депутати зауважили, що риторика, яку використовує Путін та його підлеглі пронизана агресією та нетерпимістю, через що Росію відкинуло до епохи Холодної війни, а країну почали знову ненавидіти.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що муніципальні депутати з Петербурга закликали Державну думу звинуватити голову Кремля Володимира Путіна в державній зраді через початок війни проти України.

Оценка материала:

5.00 / 5
Слідом за петербурзькими. Московські депутати закликают Путіна скласти повноваження 5.00 5 5
Політика / Росія
11.09.2022 5623
Еще материалы раздела «Росія»