<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
11.09.2022 705

ЗСУ просунулися на десятки кілометрів на Херсонщині — ОК "Південь"

Збройні Сили України просунулися на десятки кілометрів під час контрнаступу на Херсонщині.

4658b7c9960b6f3b2db3352cb6bf8f81_11.09.22

Захисники знищили на Півдні України понад 70 російських військових, 9 танків, 2 великокаліберні артилерійські гаубиці "Мста-Б". Пише ТСН. 

Про це 10 серпня в ефірі всеукраїнського телемарафону повідомила керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

За її словами, за останню добу ЗСУ просунулися на різних ділянках фронту на півдні України та відтіснили росіян на відстань від двох до кількох десятків кілометрів.

Крім того, Гуменюк пообіцяла незабаром розкрити назви населених пунктів, які українським військам вдалося звільнити з-під окупації.

Раніше стало відомо, що у Службі безпеки України підтвердили звільнення від окупантів Куп'янська Харківської області.

Генерал-майор СБУ, колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун заявив, що окупанти тікають зі своїх позицій на багатьох напрямках. Зокрема, відомо про покинуті росіянами населені пункти у Донецької області. Росіяни відходять від тих населених пунктів, які вони намагалися завоювати місяцями.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ просунулися на десятки кілометрів на Херсонщині — ОК "Південь" 5.00 5 1
Політика / Україна
11.09.2022 705
Еще материалы раздела «Україна»