<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
11.09.2022 502

ЗСУ звільнили за 4 дні територію, яку окупанти захоплювали 120 діб, - Арестович

Російська армія окупувала район контрнаступу ЗСУ понад 120 діб. Українським військовим знадобилося всього чотири дні, щоб звільнити цю територію меншими силами, ніж у тих, що обороняються.

Про це заявив радник офісу президента Олексій Арестович, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його Facebook.

"Росіяни були в чисельному і принципово більшому кількісному складі, коли вони три місяці поспіль вивалювали на наші позиції по 45-60 тисяч снарядів на добу, а ми ледве могли відповісти 4-6 тисячами, а на один наш ствол артилерії вони мали 10-15 своїх", - зазначив Арестович.

Нагадаємо, Арестович розповів, що ЗСУ під час контрнаступу в Харківській області взяли в полон дуже велику кількість російських окупантів.

Раніше повідомлялося, що українські військові продемонстрували спалену та знищену ворожу техніку, а також розбиті позиції окупантів у Харківській області.

Також сьогодні була опублікована оновлена карта бойових дій. Українські військові продовжують просуватися на харківському напрямку і мають певні успіхи в Донецькій області.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ звільнили за 4 дні територію, яку окупанти захоплювали 120 діб, - Арестович 5.00 5 2
Політика / Україна
11.09.2022 502
Еще материалы раздела «Україна»