<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Трамп хоче, щоб Європа надавала більше допомоги Україні  Що робити, якщо тісто на паску не піднімається: як його врятувати  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Україна вступить до НАТО лише після перемоги у війні — Зеленський  Чи потрібно українцям обов'язково проходити ВЛК: військовий дав вичерпну відповідь  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецептвсі новини дня
Політика
Україна
11.09.2022 938

"Наші пруть вперед": Арестович про наступ ЗСУ на Харківщині

Наступ ЗСУ вже вийшов за межі Харківської області.

e732967a2b3204dfa19483889a3635e2_11.09.22

Наступ ЗСУ – не одноразова акція, а системна дія, Росії досі не вдалося цьому протидіяти. Пише ТСН. 

Про це в ефірі "ФЕЙГІН LIVE"  заявив позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович.

"Наступ розвивається своєрідним темпом, який ми самі можемо підтримувати. Противник практично не впливає на просування", - пояснив Арестович.

Також він додав, що окупанти не мають можливості організувати другу і третю лінію оборони.

"Наші пруть вперед, не зупиняючись. А ці слабенькі заслінки, які навіть не встигли зрозуміти, в якому вони районі, зорієнтуватися на карті, намагаються стати вздовж дороги. Їх відразу ж виносять. Тому там така історія - сумна", -додав він.

Нагадаємо, Збройні сили впевнено розвивають контрнаступ на Харківському напрямку та звільняють населені пункти від окупантів. Станом на 10 вересня українські військові зайшли до міста Ізюм Харківської області.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Наші пруть вперед": Арестович про наступ ЗСУ на Харківщині 5.00 5 2
Політика / Україна
11.09.2022 938
Еще материалы раздела «Україна»