<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  "Питання генофонду": у ВР розповіли, чи будуть знижувати мобілізаційний вік  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  План Путіна щодо "перемир'я": Шольц назвав справжню мету диктатора  Як приготувати смачну шакшуку на сніданок: рецепт від фудблогерки  Синоптики прогнозують теплий липень  IKEA повертається в Україну: що відомовсі новини дня
Політика
Україна
11.09.2022 498

Путін "поставив на стоп" псевдореферендуми через успішний наступ ЗСУ, - "Медуза"

Російська влада відклала на невизначений термін проведення псевдореферендумів щодо "приєднання до РФ" так званих "ЛДНР", а також окупованих територій Харківської, Запорізької та Херсонської областей. Це повязано з успішним контрнаступом ЗСУ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російське видання "Медуза".

Як пише видання з посиланням на два джерела, близьких до Кремля, єдиною причиною цього рішення є успішний контрнаступ українських військ на Харківському напрямку.

Крім того, джерела наголосили, що пов'язані з Кремлем "політтехнологи", які працювали в Харківській та Запорізькій областях, вже відкликані до Росії, оскільки їм "надійшов наказ їхати додому".

При цьому в Херсонській області російські "політтехнологи", які готували референдум, все ж досі залишаються.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін "поставив на стоп" псевдореферендуми через успішний наступ ЗСУ, - "Медуза" 5.00 5 2
Політика / Україна
11.09.2022 498
Еще материалы раздела «Україна»