<
НОВИНИ ДНЯ: "Є лише один спосіб змінити владу на території Росії": Яковенко пояснив, про що йдеться  НАТО звинуватила Росію в гібридних діях в Європі: жорстка заява Альянсу  Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оціниливсі новини дня
Політика
Україна
12.09.2022 1066

Росіяни поспішно тікають зі Сватового через контрнаступ ЗСУ, - Генштаб

На тлі успішного контрнаступу наших військових, російські окупанти гарячково покидають свої позиції та тікають з награбованим. Така ж ситуація спостерігається й у Сватове Луганської області.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку Генерального штабу ЗСУ.

Близько 150 військових Росії вже втекли колоною з Борщової та Артемівки Харківської області на двох автобусах, вантажівці й 19 викрадених автомобілях.

"Така ж ситуація спостерігається і в місті Сватове Луганської області. Окупанти похапцем залишили населений пункт на 4 вантажних автомобілях "Камаз", 20 броньованих машинах "Тигр" та викрали понад 20 легкових автомобілів місцевих жителів", - пише Генеральний штаб ЗСУ.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що ЗСУ звільнили Чкаловське Харківської області та встановили у селищі прапор України.

Контрнаступ продовжується. Наші військові звільнили вже близько 40 населених пунктів в регіоні.

Тим часом міністр оборони Олексій Резніков не виключає того, що Росія може спробувати здійснити контрнаступ у відповідь на тлі успіху наших воїнів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росіяни поспішно тікають зі Сватового через контрнаступ ЗСУ, - Генштаб 5.00 5 1
Політика / Україна
12.09.2022 1066
Еще материалы раздела «Україна»