НОВИНИ ДНЯ: Як розтопити вершкове масло: кілька порад  Коли Чистий четвер 2024 року: історія, традиції, що можна і не можна робити  В Україну йде сильне похолодання з дощами та грозами: де і коли зіпсується погода  Дрони змінюють війну в Україні, як танки під час Першої світової, - WP  Яєчний паштет із волоськими горіхами: рецепт чудової холодної закуски  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Нафта дешевшає після невдалої спроби Ірану атакувати Ізраїльвсі новини дня
Політика
Україна
12.09.2022 1343

Вийшли несподівано. Окупанти не були готові до наступу ЗСУ на Харківського напрямку, - ГУР

Російські загарбники не були готові до наступу українських військ у Харківській області і відвели звідти значну кількість сил.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням Головне управління розвідки Міноборони.

Окупант, який знаходиться в Харківській області, у перехопленій розмові розповів, що українські військові "відрубають" трасу на Куп'янськ. За його словами, якщо росіян відріжуть від неї, його підрозділ не матиме доступу до складу боєприпасів та палива.

Росіянин також сказав, що окупаційна армія відвела значні сили з Харківського напрямку.

Інший загарбник зазначив, що контрнаступ ЗСУ став несподіванкою для армії країни-агресора. Він розповів, що окупанти одного підрозділу відступили "до нуля", а вище командування наказало їм повертатися.

Росіянин звинуваючує вище командування у тому, що загарбники не змогли відбити наступ українських сил.

"Це ви, бл*ть, все просрали. Ви ж, нах*уй, і просто наступ просрали", - сказав він.

Нагадаємо, окупанти зізнаються, що їх намагаються залишити на війні в Україні усіма способами. Так, керівництво без їхнього відома продовжує контракти.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вийшли несподівано. Окупанти не були готові до наступу ЗСУ на Харківського напрямку, - ГУР 5.00 5 2
Політика / Україна
12.09.2022 1343
Еще материалы раздела «Україна»