НОВИНИ ДНЯ: Ікра баклажанна: класичний рецепт  Прийде похолодання? Синоптики дали прогноз на новий робочий тиждень в Україні  Зодіакальний гороскоп на вересень 2024 року для всіх 12 знаків  США вважають малоймовірним, що F-16 збили "дружнім вогнем" з Patriot  Якою буде в Україні погода у вересні: прогноз "Укргідрометцентру"  Кремль готує запасний варіант і може піти війною на ще одну сусідню країну - Коваленко  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 2-8 вереснявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.09.2022 692

Погода на 12 вересня в Україні: чого очікувати в різних регіонах

У понеділок дощі, від невеликих до помірних, пройдуть практично повсюди.

Синоптикиня Наталка Діденко спрогнозувала, що у понеділок, 12 вересня, буде вологим, хмарним, з періодичними дощами. Пише ТСН. 

Про це вона повідомила у себе в Тelegram-каналі.

"12 вересня дощі, від невеликих до помірних, пройдуть практично повсюди", - йдеться у повідомленні.

У понеділок протягом дня у південній частині, у Дніпрі з районами, Кропивницькому з районами, на Полтавщині та в східних областях очікується аж +17...22, в Криму до +24 градусів.

Найхолодніше буде у західній частині України, на Вінниччині, Житомирщині, Київщині, Чернігівщині, прикордонних районах Сумщини та Харківщини, західних районах Черкащини передбачається +10+15 градусів.

У Києві понеділок буде вологим, хмарним, з періодичними дощами, протягом дня максимальна температура повітря передбачається лише +14 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погода на 12 вересня в Україні: чого очікувати в різних регіонах 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.09.2022 692
Еще материалы раздела «Суспільство»