<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Політика
Україна
12.09.2022 1138

Окупанти на Херсонщині, які потрапили в оточення, готові скласти зброю - ОК "Південь"

Російські окупанти на правому березі Дніпра готові скласти зброю і перейти під егіду міжнародного гуманітарного права, тобто поповнити обмінний фонд.

fb8adad0d83cfa7c2cf988b8d366f138_12.09.22

Зараз росіяни шукають способи здатися. Пише ТСН. 

Про це керівниця пресцентру сил охорони та оборони оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк сказала в ефірі телеканалу "Еспресо".

"Продовжуємо просування, і цей рух досить переконливий. Він має вплив не тільки на географічне посунення ворожих позицій, а й психологічний. Ворожі підрозділи, починаючи переформатування, вишукують можливості вийти на контакт з нашими підрозділами, щоб провести так звані перемовини про умови складання зброї й перехід під егіду міжнародного гуманітарного права. Вони усвідомлюють, що затиснуті між берегом Дніпра та нашими силами", - пояснила вона.

За словами Гуменюк, окупанти намагаються знайти способи зберегти собі життя і зараз розглядається це питання.

За даними журналіста Романа Цимбалюка, 9 вересня зведені ворожі підрозділи полку спеціального призначення "Ахмат" та 19 загону "БАРС" спробували зайняти один із населених пунктів Донецької області, проте потрапили в засідку ЗС України та зазнали втрат.

Оценка материала:

5.00 / 2
Окупанти на Херсонщині, які потрапили в оточення, готові скласти зброю - ОК "Південь" 5.00 5 2
Політика / Україна
12.09.2022 1138
Еще материалы раздела «Україна»