<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус" всі новини дня
Політика
Росія
13.09.2022 3164

Муніципальні депутати Москви та Санкт-Петербурга підписали петицію про відставку Путіна

Муніципальні депутати 18 округів Москви і Санкт-Петербурга підписали петицію з вимогою відставки президента РФ Володимира Путіна.

imgonline_com_ua_resize_lvqpzsncmb6ieith_650x410_13.09.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на документ, опублікований у Twitter депутатом петербурзького МО "Семенівський" Ксенією Торстрем.

"Ми, муніципальні депутати Росії, вважаємо, що дії президента В. В. Путіна роблять шкоду майбутньому Росії і її громадянам. Вимагаємо відставки Володимира Путіна з поста президента РФ", - йдеться в заяві.

Підписи під документом поставили дві десятки депутатів.

Як повідомлялося, московські депутати вимагали від голови Кремля Володимира Путіна скласти повноваження.

Нагадаємо, муніципальні депутати з Петербурга закликали Державну думу звинуватити голову Кремля Володимира Путіна в державній зраді через початок війни проти України.

Оценка материала:

5.00 / 4
Муніципальні депутати Москви та Санкт-Петербурга підписали петицію про відставку Путіна 5.00 5 4
Політика / Росія
13.09.2022 3164
Еще материалы раздела «Росія»