<
НОВИНИ ДНЯ: В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
13.09.2022 879

"Кожен день біля військових медиків мішки-мішки": окупант розповів про вдалий наступ ЗСУ на Харківщині

Російський військовий розповів, що щодня бачить гору трупів своїх товаришів по зброї через вдалий наступ ЗСУ на Харківщині.

8376962a04f63c72b16dfb814d2f56aa_13.09.22

Російський військовий, перебуваючи в Харківській області, розповів про вдалий наступ ЗСУ, втрати окупантів та відсутність допомоги. Пише ТСН. 

Відповідну розмову перехопила українська розвідка, повідомляє ГУР Міноборони.

Окупант розповів про наступ українських військових і втрати армії РФ.

"Вони вже просто в впритул ху*чать. Зараз не буду озвучувати наші цифри, ну до національного батальйону точно тут доходять. Зв'язку немає, ні*уя немає…Я їжджу заряджаю батарейки і кожен день проїжджаю повз воєнних медиків і там постійно мішки-мішки-мішки ", - каже рашист.

Також військовий РФ розповів, як швидко просовуються ЗСУ на Харківському напрямку.

"На цю позицію, куди ми їздили пацанів забирати, вже з неї по нас єб*шуть. І ще забрали 6 "Уралів" в нас. Нам вже СМС-ки приходять: "Здавайтеся" і вся х*йня. Мені здається, пахне "старим Гостомелем", пі*дець, як пахне", - підсумував окупант.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Кожен день біля військових медиків мішки-мішки": окупант розповів про вдалий наступ ЗСУ на Харківщині 5.00 5 3
Політика / Україна
13.09.2022 879
Еще материалы раздела «Україна»