<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні у перші дні літа очікується спека з дощами і грозами  Мобілізація священників: чи є відстрочка або бронювання, цікаві деталі  В Україні підняли тариф на світло: як зміняться суми у платіжках вже влітку  Ексклюзивний прогноз погоди на червень: місяць буде жахливим  Німеччина надасть Україні черговий пакет військової допомоги на 500 млн євро: що туди увійде  ГУР уточнило дані про атаку на катери "Тунець": втрати РФ зросли  Чому в Україні труднощі з виробництвом снарядів стандарту НАТО: відповідь зброяравсі новини дня
Політика
Росія
14.09.2022 653

У Держдумі РФ заговорили про війну і закликали до мобілізації

Ситуація на фронті за останні два місяці змінилася докорінно, що відбувається переросло в повноцінну війну.

_2_kremlin_ru_1_650x410_14.09.22

Про це заявив депутат Держдуми РФ і лідер КПРФ Геннадій Зюганов, повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Медуза".

За його словами, за два місяці, які Держдума РФ провела на канікулах, ситуація, в тому числі на фронті, змінилася докорінно.

"Військово-політична операція переросла в повноцінну війну, яку оголосили нам американці, натовці і об'єднана Європа. Нам необхідна повна мобілізація сил і ресурсів", - заявив Зюганов.

За словами лідера КПРФ, війна і спецоперація відрізняються докорінно. Спецоперацію оголосив, і ви можете припинити. Війну ви не можете припинити, навіть якщо вам захочеться. Вам доведеться йти до кінця. У неї є два результати: або перемога, або поразка.

Своєю чергою, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков сьогодні на питання журналістів про майбутню мобілізацію відповів, що про це поки в Росії мова не йде.

Нагадаємо, що вчора депутат Державної Думи РФ Михайло Шеремет заявив про необхідність "повної мобілізації" в Росії. За його словами, без неї «мети» війни в Україні не досягти.

Раніше також повідомлялося, що у Росії хочуть забирати чоловіків в армію, незважаючи на кількість дітей. Поправки планують внести до федеральних законів" Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію в РФ "і"про військовий обов'язок і військову службу".

Оценка материала:

5.00 / 3
У Держдумі РФ заговорили про війну і закликали до мобілізації 5.00 5 3
Політика / Росія
14.09.2022 653
Еще материалы раздела «Росія»