<
НОВИНИ ДНЯ: Опозиція РФ заговорила про "програш" Заходу у війні Путіна та описала страшний сценарій для України  У Росії дефіцит пального через удари по НПЗ, їй допомагає Білорусь, - ЦНС  В Україну йде перша спека: синоптик дала прогноз прогноз на 21 травня  В Україні обмежили діяльність онлайн-казино  В Україні здорожчає пальне: в чому головна проблема  До України йде спека: прогноз погоди на вівторок, 21 травня  Хто і де може вручати повістки: що каже новий закон про мобілізаціювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.09.2022 529

Бен Стіллер відреагував на заборону на в'їзд до Росії: "Якось переживу"

Американський актор Бен Стіллер підтримує українців, які захищають країну від російських окупантів.

aef3c0da350ecbe3588eca3532904640_14.09.22

Тиждень тому МЗС РФ оголосило список із 25-ти американських політиків та діячів культури, яким відтепер заборонений в'їзд до Росії. Серед них опинився й актор і режисер Бен Стіллер. Пише ТСН. 

На церемонії вручення премії "Еммі" видання Associated Press поцікавилося, як він відреагував на заборону на в'їзд до Росії. Як виявилося, Стіллер цим не переймається.

"Якось переживу. Нічого страшного", — прокоментував актор.

Окрім того, знаменитість вкотре висловив слова підтримки українцям, які постраждали від війни, яку в Україні вороже розв'язала Росія.

"Я посол доброї волі ООН у справах біженців. Всі ці люди заслуговують на право на дім і можливість повернутися додому", — додав знаменитість.

Нагадаємо, Бен Стіллер є послом доброї волі ООН. У середині червня актор приїжджав на захід України, аби зустрітися з переселенцями. Перед приїздом до Львова Бен Стіллер заїхав до Польщі, до міста Жешув, куди привіз гуманітарну допомогу для українців.

Окрім того, під час візиту до України Стіллер відвідав Макаров та Ірпінь, після чого зустрівся із президентом України Володимиром Зеленським.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бен Стіллер відреагував на заборону на в'їзд до Росії: "Якось переживу" 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
14.09.2022 529
Еще материалы раздела «Суспільство»