<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Росія
14.09.2022 1117

"Треба бути вельми обережними": Пєсков заявив, що росіяни досі фанатично підтримують Путіна

Російське суспільство підтримує фюрера Путіна, навіть коли ЗСУ спалюють окупантів на Харківщині та Херсонщині.

c88a22f03bca694eddaf5b208b564e64_14.09.22

Росіяни підтримують очільника Кремля Путіна - це підтверджує настрій суспільства та дії людей на виборах. Пише ТСН. 

Про це заявив прессекретар фюрера Путіна Дмитро Пєсков.

"Росіяни підтримують президента, і це підтверджують і настрої, і дії людей, їхня участь у виборах, вибір, зроблений тими, хто використав свій голос, це підтверджують статистичні дані. Вони справді консолідовані навколо тих рішень, які ухвалює глава держави", - зазначив Пєсков.

Він також назвав інші точки зору, критично налаштовані точки зору - плюралізмом на тонкій грані. І порадив таким людям “бути вельми обережними”.

"З іншого боку, настільки чутлива громадська думка до того, що відбувається в рамках спеціальної військової операції, що зрозуміло, що громадська думка дуже емоційно реагує", - додав Пєсков.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Треба бути вельми обережними": Пєсков заявив, що росіяни досі фанатично підтримують Путіна 5.00 5 2
Політика / Росія
14.09.2022 1117
Еще материалы раздела «Росія»