НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Світ
14.09.2022 650

"Путін - х*йло і ви - х*йло, окупанти прокляті": в Грузії пасажири вигнали з маршрутки росіян

Жителі Грузії вказали росіянам їхнє місце.

e7af996710ddad3ed6910675d8c07309_14.09.22

Їх висадили з маршрутки і відправили в напрямку "російського корабля". Пише ТСН. 

Відео виклали в Мережі.

Інцидент стався в міжміській маршрутці. Початок конфлікту на відео відсутній, але судячи з того, що відбулося далі, грузинів обурили слова, які вимовила пара росіян. Вони сказали: "слава Росії".

Грузини від цього роздратувалися.

"Заткніться, щоб ноги вашої тут не було. Їдьте до своєї Росії. Вас в Європі всі вважають окупантами. Ви - окупанти. Давайте мотайте звідси", - сказала пасажирка-грузинка.

Далі маршрутка зупинилася, і росіяни змушені були вийти.

"Окупанти прокляті. Ніде ви непотрібні, ні в Європі, ні в Америці, ні в Грузії. Путін ваш х*йло і ви - ху*ло. Слава Україні! Героям слава! Прокляті руські", - крикнули жінки услід родині.

На "прощання" росіянин тицьнув грузинським жінкам середнього пальця, і вся родина почимчикувала геть.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Путін - х*йло і ви - х*йло, окупанти прокляті": в Грузії пасажири вигнали з маршрутки росіян 5.00 5 2
Політика / Світ
14.09.2022 650
Еще материалы раздела «Світ»