<
НОВИНИ ДНЯ: Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Політика
Світ
14.09.2022 428

Путін не виявляє бажання припинення війни дипломатичним шляхом, - Білий дім

В США виступають за дипломатичне вирішення війни в Україні, проте президент РФ Володимир Путін цього не бажає.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN.

"Путін не виявляв жодного бажання припиняти цю війну проти українського народу, як ми бачили в ході його ударів у відповідь у Харкові минулими вихідними. Так що я не думаю, що час настав", - заявив координатор стратегічної комунікації Ради з національної безпеки США Джон Кірбі.

За його словами, вирішуватиме, чи настав час для дипломатичного врегулювання війни РФ проти України, президент України Володимир Зеленський.

"Очевидно, що президент США Джо Байден повністю підтримує дипломатичний кінець цієї війни, кінець, який ми хотіли б побачити сьогодні, якщо це можливо. Але я не знаю, чи є така можливість сьогодні", - зазначив Кірбі.

Нагадаємо, що Євросоюз хоче переговорів про мир в Україні якомога швидше.

Також, Ердоган знову запропонує Путіну зустрітися із Зеленським.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін не виявляє бажання припинення війни дипломатичним шляхом, - Білий дім 5.00 5 1
Політика / Світ
14.09.2022 428
Еще материалы раздела «Світ»