<
НОВИНИ ДНЯ: Неперевершені дієтичні котлети з сочевиці: допоможуть схуднути та можна в піст  Чи вважається гріхом відмова стати хрещеним для дитини – в ПЦУ пояснили  На вихідних погода в Україні зміниться  Путін, попри невдачу, продовжить переконувати Захід кинути Україну і дозволити її знищити, - ISW  Пікантний пиріг з рикотою та квасолею: фантастичне поєднання смаку!  Теплий початок літа: Укргідрометцентр дав прогноз на червень  Уряд затвердив умови додаткової відпустки військовим за знищену російську технікувсі новини дня
Політика
Україна
14.09.2022 610

"Путін вже готується здати Крим" - припущення від військового експерта

Олег Жданов припускає, що Москва допускає деокупацію Криму і заздалегідь продумує, як мінімізувати втрати техніки.

0aa3c295dfbda61fcaa6afcc95f0a872_14.09.22

Дивлячись на опосередковані розвідознаки, можна зробити висновок, що РФ не сильно збирається захищати Крим. Авіацію Росія прибрала. Пише ТСН. 

Про це заявив військовий експерт Олег Жданов в ефірі "Фейгін Live".

"Після перших же ударів по Криму вся авіація пішла на територію РФ, флот ховається за мисом Фіолент і намагається дрейфувати у бік Новоросійська", - зазначив він.

І ще один момент, на який, на думку Жданова, варто звернути увагу, - основна частина штабу Чорноморського флоту перейшла до Новоросійська. У Криму залишилася лише оперативна група управління частинами флоту.

Експерт припускає, що Москва допускає деокупацію Криму і заздалегідь продумує, як мінімізувати втрати техніки.

"Щоб був мінімум втрат. Бо якщо штаб флоту потрапить, припустимо, в полон або буде знищений ракетним ударом, друге потоплення крейсера "Москва" вони вже не переживуть", - підсумував Жданов.

Нагадаємо, за словами військового експерта Олега Жданова, контрнаступ ЗСУ починає потрохи зупинятися. Військові формують нову лінію оборони та закріплюються на позиціях, яких досягли.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Путін вже готується здати Крим" - припущення від військового експерта 5.00 5 1
Політика / Україна
14.09.2022 610
Еще материалы раздела «Україна»