<
НОВИНИ ДНЯ: Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні сили  На Великдень погода потішить теплом, але будуть грози і заморозки: прогноз на 5 травня  Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травнявсі новини дня
Політика
Україна
14.09.2022 1900

"Я проклинаю Путіна": жителька Балаклії розповіла, як в останній день окупації росіяни розстріляли її сина

У Балаклії Харківської області російські окупанти в останній день свого перебування у місті розстріляли місцевого жителя.

f76d5e1ad4cc9119a5e1a1f57267ec96_14.09.22

Росіяни вбили чоловіка, коли той їхав автомобілем разом із своїм другом. Пише ТСН. 

Про це в етері FREEДОМ розповіла мати загиблого чоловіка.

Жінка розповіла, що її син їхав автомобілем разом з другом, коли їх помітили окупанти, то просто розстріляли авто та вбили місцевого жителя.

"Як мені далі жити? Він народився в Україні, був мирним чоловіком. А вони вийшли з-за кута і розстріляли. За що? Я хочу запитати у Путіна, за що він вбив мого сина? Хто його просив його сюди прийти? Він вбив не тільки мого сина, він вбив мене. Путін - це злочинець, якому немає пробачення. Я прошу Бога, світову спільноту - покарайте Путіна найстрашнішим судом. Чому у Росії його терплять? Я йому бажаю найстрашнішого суду. Росіяни живуть в імперії брехні", - каже Валентина.

Жінка каже, що якби вона зустріла російського диктатора, то вбила б його. Валентина розповідає, що росіяни вбили її сина 7 вересня. Тоді чоловік вийшов на прогулянку та планував повернутись до вечора. Згодом до жінки прийшла місцева та попросила її вийти на вулицю, щоб впізнати сина.

"Коли я це побачила. Я проклинала цю війну, Путіна. Сина мені вже ніхто не поверне. Я поклялась, що житиму для того, щоб помститись", - каже згорьована мати.

Нагадаємо, на деокупованих територіях фіксують щодня зо дві сотні кривавих злочинів росіян.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Я проклинаю Путіна": жителька Балаклії розповіла, як в останній день окупації росіяни розстріляли її сина 5.00 5 3
Політика / Україна
14.09.2022 1900
Еще материалы раздела «Україна»