НОВИНИ ДНЯ: 28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областяхвсі новини дня
Політика
Україна
14.09.2022 3115

Зеленський відвідав щойно звільнений від окупантів Ізюм

Президент України Володимир Зеленський відвідав звільнений від окупантів Ізюм на Харківщині. Там глава держави взяв участь в урочистому підняття українського прапора.

До Зеленського приєднались заступниця міністра оборони Ганна Маляр, а також представники ЗСУ та інших силових підрозділів, які кілька днів тому звільнили місто від російських окупантів. Пише ТСН. 

Про це повідомила 25 окрема повітрянодесантна Січеславська бригада.

"Сьогодні (14 вересня - ред.), у звільненому українськими десантниками Ізюмі, підняли прапор України!" - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час урочистостей президент України подякував воїнам за звільнені українські землі. Після цього воїни підняли український стяг над міською радою.

Своєю чергою, глава держави наголосив, що прапор України майорітиме в кожному українському місті й селі.

"Раніше, коли ми дивилися вгору, завжди шукали синє небо. Сьогодні, коли дивимося вгору, шукаємо тільки одне – прапор України. Наш синьо-жовтий уже майорить у деокупованому Ізюмі. І так буде в кожному українському місті й селі. Рухаємося лише в одному напрямку – вперед і до перемоги", - написав Зеленський у своєму Телеграмі.

Нагадаємо, десантники 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади ДШВ ЗС України розповіли, як звільняли Харківщину, а окупанти тікали від них.

Оценка материала:

5.00 / 3
Зеленський відвідав щойно звільнений від окупантів Ізюм 5.00 5 3
Політика / Україна
14.09.2022 3115
Еще материалы раздела «Україна»