<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми  Чи вплине зустріч Путіна і Сі на позицію України щодо перемовин: у НАТО зробили жорстку заяву  Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заявувсі новини дня
Політика
Україна
14.09.2022 491

Ворог укріплює передову і стягує резерви у Донецьку та Запорізьку області

У Донецькій та Запорізькій областях керівництвом зс рф здійснюється укріплення передньої лінії та стягування заздалегідь підготовлених резервів.

Про це повідомили в управлінні стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ.

"З метою не допустити прориву лінії оборони Силами оборони України в Донецькій та Запорізькій областях, керівництвом ЗС РФ здійснюється укріплення передньої лінії та стягування заздалегідь підготовлених резервів. Проте, станом на поточний день, у більшості підрозділів, які беруть участь у проведенні "СВО", фіксується брак особового складу (вакантних посад більше ніж 50%). Стан справ не кращий і в ракетних військах та артилерії. По всій лінії фронту артилеристи скаржаться на брак снарядів до пускових установок важкої вогнеметної системи "Солнцепек" - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у зв'язку з великими втратами під час проведення “СВО” на території України, зокрема серед офіцерського складу, у 2022 році було проведено дострокові випуски у вищих військових навчальних закладах. Після випуску молоді офіцери одразу ж були направлені в зону бойових дій.

"Все частіше військовослужбовці ЗС РФ скаржаться на те, що розпіарені підрозділи Рамзана Кадирова "Ахмат" (Грозний, Чечня) федеральної служби військ Національної гвардії РФ уникають прямого зіткнення зі Збройними силами України. Основна мета їх перебування на лінії бойових дій - це зняття відеороликів та висока зарплата", - додають в управлінні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ворог укріплює передову і стягує резерви у Донецьку та Запорізьку області 5.00 5 1
Політика / Україна
14.09.2022 491
Еще материалы раздела «Україна»