НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
15.09.2022 449

Російському гімнасту, якого дискваліфікували за літеру "Z" на формі, частково задовольнили апеляцію

Апеляцію російського гімнаста Івана Куляка, який на етапі Кубка світу у Досі вийшов на церемонію нагородження з літерою "Z" на грудях, частково задовольнили.

b5988197a568e30bccc8378eff71aaa2_15.09.22

Апеляційний суд Фонду гімнастичної етики розглянув апеляцію скандального російського гімнаста Івана Куляка, який був на рік дискваліфікований FIG за свій мерзенний вчинок на етапі Кубка світу в Досі. Пише ТСН. 

Як повідомляє Inside the Games, суд частково задовольнив апеляцію росіянина.

Усунення Куляка від змагань залишається чинним, проте тепер її тривалість не залежить від дискваліфікації російських спортсменів, запровадженої FIG.

Таким чином, його усунення не може бути продовжено у разі, якщо росіян не допустять на міжнародні змагання з 17 травня наступного року.

Нагадаємо, що Куляк був покараний за те, що прийшов на церемонію нагородження з літерою "Z" на формі - символом вторгнення військ РФ до України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російському гімнасту, якого дискваліфікували за літеру "Z" на формі, частково задовольнили апеляцію 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
15.09.2022 449
Еще материалы раздела «Спорт»