<
НОВИНИ ДНЯ: Ексклюзивний прогноз погоди на травень: чи можливі ще заморозки і чого очікувати на Великдень  Україна може отримувати до 70 млрд на рік, якщо збільшить ренту за транзит російської нафти, - нардеп  F-16 для України. Як ці винищувачі можуть допомогти у війні проти Росії  Вбивця "Шахедів". Що відомо про ППО Skynex, яку має Україна  Синоптики озвучили прогноз погоди на Великдень  Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використаннявсі новини дня
Політика
Україна
15.09.2022 969

"ЗСУ їх перемелять і не помітять": Арестович про те, як Пригожин вербує в'язнів на війну проти України

Росія вербує засуджених на війну проти України.

979d234ae983b1eba7798f075c5fbfab_15.09.22

Це - кульмінація поразки Росії у війні проти України, хоча відео Пригожина із в'язниці "злили" самі росіяни, щоб залякати українців.

Про це у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним сказав радник Офісу президента Олексій Арестович. Пише ТСН. 

"Відео з тим, як Пригожин вербує засуджених на війну проти України Росія сама "злила". Це для того, щоб лякати українців, а інші засуджені думали і чи не варто піти на війну, мовляв жорсткий чувак вербує на війну, все чітко, "Росія - це сила" і всяке таке. Що стосується засуджених, які воюють, - це коли 15 людей у камері і вони загрожують тим, у кого немає ножів. А на полі бою працює військова машина і там потрібно мати певні навички. Тюрма здоров'я не додає, там військових навичок не навчають. Тому ті, кого призвали у ЗСУ - перемелять це все і навіть не помітять. Коли путінська Росія впаде, це відео матиме своє місце. Це - кульмінація падіння великої імперії, бо більшої ганьби, ніж коли така велика держава, постійний член Радбезу ООН відправляє друга Путіна знімати таке відео - це сором", - сказав Арестович.

Нагадаємо, наближений до Кремля російський бізнесмен Євген Пригожин, якого називають кухарем Путіна, а також негласний очільник ПВК "Вагнера", вербує російських ув'язнених в одній із мордовських колоній для війни в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
"ЗСУ їх перемелять і не помітять": Арестович про те, як Пригожин вербує в'язнів на війну проти України 5.00 5 2
Політика / Україна
15.09.2022 969
Еще материалы раздела «Україна»