<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Україна
15.09.2022 610

В Росії не визнають паспортів РФ, які видали в "ЛДНР", і не пускають їх власників через кордон

Жителі ОРДЛО, які отримали російські паспорти, можуть викинути їх у смітник.

c165d4463606193bc5e4a6c90f11fe74_16.09.22

Їх не визнає сама ж Росія, а їх власників не пропускають через кордон до РФ. Пише ТСН. 

Про це повідомляє ГУР Міноборони.

Зазначається, що після наступу українських Сил Оборони різко змінились настрої проросійськи налаштованих жителів ОРДЛО. Вони невдоволені ходом "СВО" та діями російського уряду.

"Панує думка, що рф здає інтереси "республік". Ці настрої додатково посилились після того, як з’ясувалось, що видані на території ОРДЛО російські паспорти не мають юридичної сили на території рф. Принаймні тим, хто намагався виїхати із "лднр" за таким паспортом, на російському кордоні пояснюють, що "ви ніхто і звати вас ніяк", - повідомляють в розвідці.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Росії не визнають паспортів РФ, які видали в "ЛДНР", і не пускають їх власників через кордон 5.00 5 2
Політика / Україна
15.09.2022 610
Еще материалы раздела «Україна»