<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Росія
16.09.2022 435

"Першим побіг до військкомату": головний тіктокер РФ Кадиров вигадав, як мобілізувати росіян на війну проти України

Рамзан Кадиров вигадав, яким чином поповнити добре помотлошену в Україні російську армію.

691723096c2e01a0d4ffa2314b821fa1_16.09.22

Він пропонує регіонам самим збирати добровольців. Пише ТСН. 

Про це він заявив у соцмережі.

На думку головного "дондона"  і  очільника тіктоквійськ Росії, народ РФ має "самомобілізуватися" у своїх регіонах.

"Не треба чекати на оголошення Кремлем військового стану, або навпаки, відсиджуватися в очікуванні закінчення "СВО" на Україні. Я вважаю, що кожен керівник регіону цілком у стані підготувати, навчати та укомплектувати хоча б одну тисячу добровольців. В масштабах держави це значний військовий контингент у 85 тисяч чоловік - майже армія", - закликав тіктокер.

Він додав, що у такий спосіб країна-агресорка могла б вирішити питання з закриттям "спецоперації".

Сподіваємося, що "дондон" першим  "самомобілізувався" і побіг записуватися в військоммат в підрозділ свого регіону для відправлення до України.

Нагадаємо, що на Херсонщині кадирівці розстрілюють мобілізованих з "ЛДНР". Їх карають за відмову наступати та втрачені позиції.

Раніше ми повідомляли, що кадирівські тіктокери встигли записати кількасекундний ролик справжнього бою і розлетітися на друзки. Бій тривав 19 секунд.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Першим побіг до військкомату": головний тіктокер РФ Кадиров вигадав, як мобілізувати росіян на війну проти України 5.00 5 2
Політика / Росія
16.09.2022 435
Еще материалы раздела «Росія»