<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  США і Китай можуть закінчити війну в Україні – Зеленський  Закінчити війну перемогою та піти: соратник Зеленського розповів про мрію президента  Лимонади, смузі та мохіто: 5 рецептів прохолодних напоїв для спекотного літа  На Марсі сфотографували «шрам» завдовжки 600 км  У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо Українивсі новини дня
Політика
Україна
17.09.2022 737

Військовий експерт прогнозує, що Росія зробить "жест доброї волі" на Херсонському напрямку

У РФ наразі є великі проблеми з логістикою.

64447c4d8b68fb196a1dae468dfb1f1c_17.09.22

На Херсонському напрямку у окупаційних військ може відбутися новий "жест доброї волі", який російське командування назве "передислокацією".

Таку думку в ефірі "FreeДом" висловив військовий експерт Денис Попович. Пише ТСН. 

"На Херсонському напрямку, найімовірніше, буде "жест доброї волі", який плавно може перейти у "передислокацію", як це назве російське командування. Наразі там дуже повзучий наступ української армії. Ми бачимо повідомлення, що ми просуваємося на якусь кількість кілометрів. Там не буде таких проривів, як у Харківській області, оскільки цьому не сприяє місцевість та концентрація сил російської армії. Тому там ситуація важча для ЗСУ", - зазначив експерт.

Водночас він наголосив, що ЗСУ взяли під артилерійський вогонь все правобережжя і основні вузли комунікацій окупантів - мости через Дніпро і Інгулець. Тому там великі проблеми у РФ з логістикою.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 205-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Військовий експерт прогнозує, що Росія зробить "жест доброї волі" на Херсонському напрямку 5.00 5 1
Політика / Україна
17.09.2022 737
Еще материалы раздела «Україна»