<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної радивсі новини дня
Політика
Україна
18.09.2022 854

"Удар може бути будь-де": військовий експерт розповів, як окупанти можуть відповісти на успіхи ЗСУ

Військовий експерт Петро Черник розповів, якою може бути відповідь окупантів на успіхи ЗСУ.

3b53fddfba52ecef2c0d674697138f7b_18.09.22

Експерт наголосив, що росіяни можуть завдати удару по будь-якій частині України. При цьому найбезпечніше зараз на правому березі Дніпра.

Про це Черник сказав в інтерв’ю ТСН.ua.

"На мій погляд, удар може бути будь-де. Він найменш можливий саме по правому березі Дніпра. Ми взяли під контроль усі ланцюжки логістичного забезпечення. Але противник ще не настільки виснажений, щоб ми могли стверджувати, що є величезні маси людей, які здаються в полон, або величезна кількість загиблих, не сотні, а тисячі. До цього ще доволі далеко", - зазначив експерт.

Нагадаємо, військовий експерт Петро Черник заявив, що Харківська операція є найблискучішою операцією в сучасній воєнній історії. За його словами, ЗСУ зробили неймовірну роботу, яку можна вважати найкращою воєнною операцією 21 століття.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Удар може бути будь-де": військовий експерт розповів, як окупанти можуть відповісти на успіхи ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
18.09.2022 854
Еще материалы раздела «Україна»