НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Росія
18.09.2022 760

Максим Галкін оригінально відреагував на те, що його оголосили іноагентом у Росії

Російський гуморист Максим Галкін був визнаний "іноземним агентом" мінюстом Росії.

d0c59c8b6dfd99aa4f60c5eff536c427_18.09.22

Та, схоже, Максим Галкін не квапиться засмучуватися через те, що його визнали іноземним агентом в Росії. Пише ТСН. 

Навпаки. Російський шоумен та комік вже встигнув відреагувати на рішення мінюсту РФ і зробив це в оригінальний спосіб. Так, у шапці профілю своєї сторінки в Instagram Галкін першим реченням гордо дописав: "визнаний Мін'юстом Росії іноагентом".

Цю ж фразу Галкін розмістив у сторіз свого фотоблогу на афішах прийдешніх концертів у Литві.

Наразі це єдина реакція Галкіна на рішення Мінюсту, зіркова дружина гумориста, російська примадонна Алла Пугачова на цю ситуацію публічно поки не відреагувала.

Нагадаємо, що від початку повномасштабної війни, яку росія розв'язала в Україні Максим Галкін з дітьми та дружиною Аллою Пугачовою виїхали з РФ до Ізраїлю. Там Галкін активно підтримував українців і рішуче засуджував дії російської влади. Окрім того, артист відраховував допомогу Україні зі своїх концертів, які проводить за кордоном.

Зазначимо, що раніше російську акторку Тетяну Лазарєву оголосили іноагенткою в РФ. На це артистка відреагувала відео, у якому зазначила, що вона й раніше товаришувала з адекватними та пристойними людьми, але тепер ще й стала їхньою частиною.

Оценка материала:

5.00 / 1
Максим Галкін оригінально відреагував на те, що його оголосили іноагентом у Росії 5.00 5 1
Політика / Росія
18.09.2022 760
Еще материалы раздела «Росія»