<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
18.09.2022 1144

Військовий експерт розповів, до якої пастки можуть потрапити окупанти у Херсоні

Операція зі звільнення Херсонщини має високі шанси на успіх.

Російські окупанти вже розуміють абсурдність наказів свого керівництва, але повинні їх виконувати. Пише ТСН. 

Про це під час Єдиного телемарафону сказав військовий експерт Олександр Коваленко.

"У напрямку Херсона, де наш контрнаступ не дуже залежить від річок, відбуваються дуже цікаві події. Я не виключаю, що найближчим часом по межі міста він (Херсон – ред.) буде блокований ЗСУ.  Будь-який відступ збройних сил Росії буде неможливим, особливо, якщо буде збільшена повноводність Інгульця. На сьогоднішній день, я так розумію, російське командування перелякане чи шоковане саме контрнаступальними діями ЗСУ, щоб робить ганебні помилки", - сказав він.

Нагадаємо, після початку нового контрнаступу українські війська досягають успіхів на півдні, маючи амбітну мету — повернути більшу частину окупованої Росією Херсонщини до кінця року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Військовий експерт розповів, до якої пастки можуть потрапити окупанти у Херсоні 5.00 5 2
Політика / Україна
18.09.2022 1144
Еще материалы раздела «Україна»