НОВИНИ ДНЯ: Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Українувсі новини дня
Політика
Світ
18.09.2022 689

Згвалтування та напади. Солдати РФ продовжують безчинити, повернувшись додому

Учасники "спецоперації", які повернулися до Росії, продовжують здійснювати ті ж звірства, які вони робили в Україні. Як виправдання вони заявляють, що "воювали за країну".

_kursanti_gettyimages_1240249782_11_650x410_18.09.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал "Можем объяснить".

Так, найманець ПВК "Вагнера" ​​16 вересня напав на співробітників Росгвардії у готелі Воронежа. Відомо, що він нещодавно повернувся із так званої "ДНР". Під час обшуку у нього знайшли 476 набоїв та порушили кримінальну справу.

У Тулі окупант влаштував бійку у піцерії та побив стільцем її директора. А під Смоленськом лейтенант ЗС РФ здійснив збройний наліт на санаторій, де мешкають біженці з дітьми. Він не приховував, що вбивав людей в Україні.

У Брянську учасника "спецоперації" засудили за дідівщину Він виявився командиром роти і був незадоволений своїм підлеглим, якого побив та спробував задушити. Суд оштрафував його на 50 тисяч рублів (близько 30 тисяч гривень, - ред.).

Ще один окупант, повернувшись до РФ, попався місцевим силовикам із бойовими гранатами. 53-річного росіянина було затримано на вокзалі Єкатеринбурга. Чоловік пояснив, що привіз боєприпаси "з поля бою".

У Білгородській області почастішали випадки зґвалтувань, які здійснюють солдати, які прибули на ротацію.

Як повідомлялося, два російські офіцери вбили свого солдата, а сліди тортури на тілі забинтували, щоб приховати злочин. Однак свідки не почали замовчувати правду і зараз діляться цією інформацією зі своїми знайомими та рідними.

Оценка материала:

5.00 / 2
Згвалтування та напади. Солдати РФ продовжують безчинити, повернувшись додому 5.00 5 2
Політика / Світ
18.09.2022 689
Еще материалы раздела «Світ»