НОВИНИ ДНЯ: "Не знаю, чи буде це мирно": Байден попередив про можливі наміри Трампа, якщо йому “не сподобається” результат виборів у США  Не наші методи: нардеп від “Слуги народу” висловився про великі гроші для добровольців ЗСУ  Вибори у США. Топ-5 фактів про виборчу кампанію 2024 року  Навіщо кухарі додають до тушкованої капусти молоко: ви точно про це не знали  Місяць до виборів у США. Які рейтинги у Трампа й Гарріс і що вони готують один проти одного  Перемир’я замість перемоги?: чому кінець війни в Україні – за горами  У Росії пригрозили війною ще кільком країнам: що обурило Москвувсі новини дня
Політика
Україна
18.09.2022 708

"Їм залишилось щонайменше кілька місяців": військовий експерт розповів, скільки ще Росія тероризуватиме українців

Росіяни ще мають достатньо людського та військового ресурсу, аби тероризувати українське населення.

f03cdfa942147fc31edceb6166aba700_18.09.22

За словами військового експерта Петра Черника, Росія ще цілком може зібрати близько 100 тисяч своїх вояків для війни в Україні.

Про це Черник сказав в інтерв’ю ТСН.ua.

"Не поспішаємо тішити себе, що вони вже не можуть поставити в стрій щонайменше 100 тисяч людей. Ось така робоча цифра на мій погляд для них цілком підйомна. Так, воєнно-промисловий потенціал падає дуже швидко, якісні ракети закінчуються, якісні танки закінчуються, артилерійські стволи зношуються, починається снарядний голод... Але це все ще не перебуває у тій точці, де ми твердо казали б: "Ось є всі розвідувальні дані, що їм залишолось кілька тижнів". Їм залишилось щонайменше кілька місяців, а то й кілька років. Давайте не поспішати думати, що ресурс людський у них закінчився", - сказав експерт.

Нагадаємо, військовий експерт Петро Черник розповів, якою може бути відповідь окупантів на успіхи ЗСУ. За його слвоами, росіяни можуть завдати удару по будь-якій частині України. При цьому найбезпечніше зараз на правому березі Дніпра.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Їм залишилось щонайменше кілька місяців": військовий експерт розповів, скільки ще Росія тероризуватиме українців 5.00 5 2
Політика / Україна
18.09.2022 708
Еще материалы раздела «Україна»