<
НОВИНИ ДНЯ: Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідженнявсі новини дня
Політика
Україна
18.09.2022 470

Ми чітко розуміємо, що ми робимо: Зеленський розповів деталі, як проходить контрнаступ ЗСУ

Українські військові під час контрнаступу чітко виконують поставлені завдання, розроблені зазделегідь.

1246912337b8ae2f5280b1d3855a657e_18.09.22

Глава держави Володимир Зеленський зазначив, що спецоперацію зі звільнення Харківщини українська армія виконала в ті терміни, як це було заплановано. Пише ТСН. 

Про це очільник України сказав в інтерв'ю Reuters, відео якого опублікував на своїй сторінці у телеграм-каналі.

"Ми чітко розуміємо, що ми робимо. Військові виконують задачі, які до цього були розроблені. Перша операція була виконана абсолютно в ті терміни, на які ми всі розраховували. Якісь деталі наступу я не готовий оприлюднювати. Ми готувалися і створили інформаційну тишу, яка дала нам перемогу і можливість правильно підготуватись і зробити неприємний сюрприз ворогу. Я вважаю, що ми повинні діяти за такою самою тактикою, а хвалитися будемо, напевно, як встановимо весь наш контроль впродовж усього кордону. Це остаточна мета", - наголосив український президент.

Як вважають американські дипломати, блискучому контрнаступу у Харківській області сприяло те, що російські війська були деморалізовані через погане керівництво в армії, неадекватні ланцюжки постачань та відсутність реальної підготовки до відсічі, з якою вони стикнулися в Україні з боку як військових, так і цивільних.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ми чітко розуміємо, що ми робимо: Зеленський розповів деталі, як проходить контрнаступ ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
18.09.2022 470
Еще материалы раздела «Україна»