<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
18.09.2022 587

Харківська операція ЗСУ є найблискучішою в сучасній воєнній історії на всій планеті Земля - військовий експерт

Військовий експерт Петро Черник заявив, що Харківська операція є найблискучішою операцією в сучасній воєнній історії.

c890db13c783612e6cdc5e0633dedd63_18.09.22

За його словами, ЗСУ зробили неймовірну роботу, яку можна вважати найкращою воєнною операцією 21 століття.

Про це Черник сказав в інтерв’ю ТСН.ua.

"До прикінцевих хороших новин ще дуже і дуже далеко. Загалом, Харківська операція є найблискучішою операцією в сучасній воєнній історії не тільки України, а я б сказав у 21-му столітті на всій планеті Земля. Але разом з цим хочу нагадати, що це тільки перша по-справжньому виграна битва в російсько-українській війні", - наголосив експерт.

Нагадаємо, російський окупант розповів, як українські захисники розбили їхні позиції, внаслідок чого зграйка росіян залишилася без зброї і командування. Окупанти так втікали зі своїх позицій, що "загубили" щонайменше 10 своїх солдат, по яких ніхто не приїхав.

Оценка материала:

5.00 / 1
Харківська операція ЗСУ є найблискучішою в сучасній воєнній історії на всій планеті Земля - військовий експерт 5.00 5 1
Політика / Україна
18.09.2022 587
Еще материалы раздела «Україна»