<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіківвсі новини дня
Політика
Україна
19.09.2022 1314

У МВС хочуть автоматизувати облік мисливців в Україні

У Міністерстві внутрішніх справ хочуть автоматизувати облік мисливців в Україні – для боротьби із браконьєрством.

79839AEC-82A0-4BEE-B0D0-B44BE5497883_w1200_r1_19.09.22

Про це в інтерв’ю Укрінформу заявив заступник міністра внутрішніх справ Ігор Бондаренко.

«У нас є ідея, яку обговорюємо з колегами, - для боротьби з браконьєрством будемо автоматизувати облік мисливців», - сказав він.

За його словами, тут мова йде не про паперовий облік у кожному з окремих регіонів, а про централізовану систему обліку, яка буде пов’язана з карткою здобутої дичини, що дасть змогу автоматично контролювати процес.

«Прибуття особи на полювання автоматично фіксуватиметься системою, а ліцензія автоматично відображатиметься. Тоді у держави буде розуміння, скільки і якого звіра, у якому регіоні за сезон полювання здобули мисливці», - поінформував посадовець.

Як повідомлялося, 10 липня заступник міністра внутрішніх справ Ігор Бондаренко заявив, що МВС проводить чітку й послідовну політику для створення системи контролю за обігом зброї.

Оценка материала:

5.00 / 3
У МВС хочуть автоматизувати облік мисливців в Україні 5.00 5 3
Політика / Україна
19.09.2022 1314
Еще материалы раздела «Україна»