<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Політолог пояснив, чому Китай буде й надалі підтримувати Путіна  У Польщі змінюють виплати для біженців: що потрібно знати українцям  Закон про мобілізацію набув чинності: оновлення даних, штрафи, конфіскація авто, відстрочка, ВЛК – всі зміни від 18 травня  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Ніхто не допоміг. Як українці єдині у світі рятували грузинів під час війни, яку розв'язала РФ  У ЦНАПі не оновлюються дані військовозобовʼязаного: що робити в такому випадкувсі новини дня
Політика
Європа
19.09.2022 474

У Зеленського відповіли на заклик екс-міністра Румунії розділити Україну

Колишній міністр закордонних справ Румунії Андрій Марга має розуміти перспективу кримінальної відповідальності за свої заклики поділити Україну.

_3_gettyimages_1239067329_1_650x410_19.09.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення радника глави Офісу президента Михайла Подоляка у Twitter.

"Агентна криза" спонукає Росію діставати з шафи навіть найбільш забутий політичний нафталін. Якщо румунський пан Марга робить свої заяви "з усією відповідальністю", то має розуміти і перспективу кримінальної відповідальності. За посягання на цілісність та суверенітет іншої держави", - написав він.

Нагадаємо, напередодні Марга закликав Україну віддати частину своїх територій Росії, Польщі, Румунії та Угорщині.

"Я з усією відповідальністю кажу, що Україна знаходиться у неприродних кордонах. Вона має поступитися Закарпаттям Угорщини, Галичиною - Польщею, Румунією - Буковиною, а Росії - Донбасом і Кримом. Це території інших країн, інакше будуть конфлікти", - сказав Марга.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Зеленського відповіли на заклик екс-міністра Румунії розділити Україну 5.00 5 2
Політика / Європа
19.09.2022 474
Еще материалы раздела «Європа»