<
НОВИНИ ДНЯ: Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіант  Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалилисьвсі новини дня
Політика
Світ
19.09.2022 417

Росіян відправляють на фронт під виглядом набору до охорони чи техпідрозділів, - Генштаб

Росія намагається заповнити втрати на фронті за рахунок мобілізації під виглядом набору кандидатів у підрозділи матеріально-технічного забезпечення чи охоронців важливих об'єктів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на зведення Генштабу .

"На території РФ проводяться заходи так званої "внутрішньої самомобілізації". У Курській області, під виглядом набору кандидатів у підрозділи матеріально-технічного забезпечення, а в Нижегородській області, зокрема, співробітників організації "Атомоохорона" - нібито у підрозділи охорони важливих об'єктів", - розповідають у Генштабі.

Зазначається, що кандидати, які підписали контракт, проходять тижневий курс підготовки та їх одразу направляють до зони бойових дій.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що росіяни можуть посилити примусову "мобілізацію" у Маріуполі на тлі втрат через контрнаступ ЗСУ.

Також ми писали, що в так званій ДНР почалася нова хвиля мобілізації .

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіян відправляють на фронт під виглядом набору до охорони чи техпідрозділів, - Генштаб 5.00 5 2
Політика / Світ
19.09.2022 417
Еще материалы раздела «Світ»