<
НОВИНИ ДНЯ: Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травнявсі новини дня
Політика
Світ
19.09.2022 367

Зеленський про обстріл Південноукраїнської АЕС: Росія наражає на небезпеку весь світ

Росія своїми обстрілами Південноукраїнської АЕС наражає на небезпеку весь світ. Світова спільнота має зупинити РФ, доки не стало пізно.

_president_gov_650x410_20.09.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення президента України Володимира Зеленського в Telegram.

Він повідомив, що вночі за 300 метрів від Південноукраїнської АЕС прилетіла російська ракета. Внаслідок чого сталося короткочасне відключення електролінії.

"Окупанти знову захотіли постріляти, але забули, що таке атомна станція. Росія наражає на небезпеку весь світ. Маємо зупинити її, поки не пізно", - написав президент.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський про обстріл Південноукраїнської АЕС: Росія наражає на небезпеку весь світ 5.00 5 2
Політика / Світ
19.09.2022 367
Еще материалы раздела «Світ»