<
НОВИНИ ДНЯ: На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіант  Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛКвсі новини дня
Політика
Світ
20.09.2022 556

Жодної вказівки від "царя": Денисенко розповів про розгубленість у Кремлі після поразки на Харківщині

Що відбувається у кремлівській тусовці?

ea84b8d9790a11b27d46ee88437b6111_20.09.22

Російська влада перебуває в розгубленому стані під час війни проти України. Пише ТСН. 

Про це в інтерв’ю ТСН.ua розповів радник міністра внутрішніх справ України і виконавчий директор Інституту майбутнього Вадим Денисенко.

"У Кремлі панує розгубленість. Протягом останніх 10 днів вертикаль не отримує жодної вказівки від "царя". Ситуація наразі унікальна для новітньої російської історії. Протягом всього того періоду, як Україна почала наступ на Харківщині, з вищих кабінетів влади не поступає жодних зрозумілих вказівок. Тому вертикаль розгублена", - зазначив Денисенко.

До прикладу, за словами Денисенка, група муніципальних депутатів подала позов до суду на Володимира Путіна за те, що той своїми безглуздими діями призводить до проблем РФ.

"Ще два тижні тому я, не вагаючись, міг би сказати, що ці люди отримують реальні вироки і будуть сидіти у в'язниці. Зараз вони отримали "страшний вирок" - штраф у 42 тис. рублів", - додав він.

Денисенко навів ще один приклад розгубленості російської влади.

"Другий момент - це демарш Пугачової, який, власне, замовчувало російське ТБ, але після цього мала б бути якась реакція Кремля. Кремль не прокоментував. Тому можемо казати, що там панує розгубленість", - зазначив Денисенко.

Радник міністра внутрішніх справ України зазначив, що для нашої держави така ситуація у Кремлі на користь.

"Система заточена на чіткі вертикальні рішення. Там немає нічого горизонтального і ніхто нічого по горизонталі робити не може. ФСБ, по суті, заблоковане у своїх рішеннях. Вони не розуміють, яким чином їм далі рухатися. Генералітет також. Чим довше цей процес триватиме, тим краще для України. Гадаю, якби така ситуація протрималася півтора-два місяці, то запустилися б процеси саморозпаду в системі. Наразі запустився час вискочок. Якщо ми говоримо про істерію, то вона йде з вуст вискочок, які не мають впливу", - зазначив він.

Нагадаємо, що Зеленський затвердив склад делегації на Генасамблею ООН.

Оценка материала:

5.00 / 2
Жодної вказівки від "царя": Денисенко розповів про розгубленість у Кремлі після поразки на Харківщині 5.00 5 2
Політика / Світ
20.09.2022 556
Еще материалы раздела «Світ»