<
НОВИНИ ДНЯ: Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі рокивсі новини дня
Політика
Україна
20.09.2022 367

Британія виділить Україні £2,3 мільярда військової допомоги

Уряд Великої Британія планує виділити щонайменше 2,3 млрд фунтів стерлінгів (2,63 млрд доларів) на військову допомогу Україні наступного року.

Про це повідомляє Reuters.

«Мій меседж народу України такий: Велика Британія й надалі буде з вами на кожному кроці. Ваша безпека – наша безпека. Занадто багато життів в Україні, Європі та в усьому світі зазнають маніпулювання залежністю від російської енергії. Ми повинні працювати разом, щоб покінчити з цим раз і назавжди»,- сказала напередодні глава британського уряду Ліз Трасс.

У Британії заявили, що країна є другим за величиною донором військової допомоги для України, виділивши 2,3 мільярда фунтів стерлінгів у 2022 році, і підтримка наступного року визначатиметься потребами української армії.

Очікується, що Трасс під час свого виступу на саміті ООН пізніше цього тижня оголосить про виділення Україні у 2023 році військової допомоги на суму щонайменше 2,3 мільярда фунтів стерлінгів (2,6 мільярда доларів).

Оценка материала:

5.00 / 2
Британія виділить Україні £2,3 мільярда військової допомоги 5.00 5 2
Політика / Україна
20.09.2022 367
Еще материалы раздела «Україна»