НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
20.09.2022 446

Зброї буде достатньо лише тоді, коли Україна переможе – Кулеба

Українська влада й далі проситиме від Заходу зброї, доки країна не переможе у війні проти росії.

Про це в інтерв’ю Bloomberg заявив глава МЗС України Дмитро Кулеба.

«Зараз потрібна зброя, тому що ми знаходимося на війні. Коли ви воюєте проти такого противника, то вам потрібно більше зброї. Інколи мене питають, чи достатньо зброї ми отримали. Я завжди відповідаю, що зможу сказати «достатньо» лише тоді, коли Україна переможе. До того часу ми будемо просити передавати нам більше (зброї – ред.)», - сказав він.

За словами Кулеби, постачання західної зброї Україні є одним із компонентів, необхідних для перемоги над Росією.

«Наш нещодавній успіх на сході України - наш контрнаступ - є доказом того, що комбінація української стійкості та західної зброї, більшість якої надходить від США, є рецептом для того, аби перемогти Росію на полі бою. Це чіткий меседж для всіх, що це працює. Що є сенс допомагати Україні зброєю, тому що ми можемо перемогти президента Путіна та його війська на нашій території», - заявив міністр.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зброї буде достатньо лише тоді, коли Україна переможе – Кулеба 5.00 5 2
Політика / Україна
20.09.2022 446
Еще материалы раздела «Україна»